/web/webpont.com/kcs/html/_Main_/index.html
Megosztás
Értékelés

FELNŐTT FÉRFI: A VÉGJÁTÉK IZGALMAI MOST A MIKLÓSIAKNAK HOZTAK SZERENCSÉT

értékelés
Értékeljen
a TKSE a Ceglédi KE II. csapatát fogadta a miklósi éjszakában

Folytatódnak a Megyei Felnőtt férfi bajnokság küzdelmei! Soron következő mérkőzésén a TKSE a Ceglédi KE II. csapatát fogadta a miklósi éjszakában. A találkozó kezdetén igazi sortűzzel indított a TKSE. A zsinórban dobott három trojkára és két duplára hat percen keresztül mindössze csak két ponttal tudott válaszolni a ceglédi gárda, és a maradék négy percben sem találták dobóformájukat. A negyed végére a hazai 19 pontra mindösszesen 9 ponttal tudott válaszolni a vendégcsapat. Habár a második etapban némiképp rendezték soraikat Kobolák Cintia legényei, védekezésben szinte átjáróházat nyitottak a palánk alatt, és a Habók Zoli vezérelte Törökszentmiklós tetemes, 17 pontos előnyt szorgoskodott össze a nagyszünetig. Nyilvánvaló volt, hogy ha a hazai extra támadó játék a továbbiakban is kitart, illetve a vendégek védekezés nem áll össze, akkor a ceglédi csapatnak nem sok babér fog teremni a folytatásban. Azonban a félidei pihenő után kezdett visszaesni a Szénási csapat lendülete. Az addig extra távoli dobások egyre rövidültek, a könnyű ziccerek kimaradtak, és egyre több lett az eladott labda is. A Cegléd játéka is kezdett csapatjátékra emlékeztetni, és habár támadásban még hiányzott az az átütő erő, ami egy ilyen komoly hátrány ledolgozásához kell, egy ponttal mégis közelebb kerültek ellenfelükhöz a záró felvonás előtt. Az utolsó negyedben aztán robbant a Cegléd, és talán a megnyugtató előny birtokában, vagy talán a fáradtságtól megdermedve fagyott le a TKSE. Szerelem Viktor extra támadójátéka egyre-másra termelte a pontokat a Ceglédnek, illetve az ekkor már csapatként küzdő vendégek sorra szedték össze a miklósiak elszórt labdáit, őrült iramot diktálva a leindítások során. Élesedett a végjáték. Az utolsó két perchez érkezve az addig megnyugtató 16 pontos differencia mindösszesen hét pontra olvadt, és jött is a miklósi időkérés. A rövid eszmecsere után továbbra is kapaszkodott a vendég alakulat, és két sikeres büntető után már csak öt pontos különbséget mutatott az eredményjelző, ami viszont aztán a mérkőzés utolsó másodperceiig megmaradt. A mérkőzés záró öt másodpercében még Szerelem Viktor egy utolsó erőfeszítése közben érdekesen tűnt el két felugró játékos gyűrűjében, ami után a játékvezetői síp néma maradt, és sajnos ezt követően kissé elszabadultak az érzelmek, egy technikai hiba is kiosztásra került, ami addig egyáltalán nem volt benne a játék képében. Összességében sportszerű találkozón, egy későn ébredő Ceglédet győzött le a három negyed keresztül összeszedetten kosárlabdázó Törökszentmiklós, azonban az utolsó negyedbeli játékuk alapján nem biztos hogy sikerült volna, ha egy kicsivel is hosszabb a mérkőzés, vagy talál magára a vendégcsapat. Tanulságos mérkőzés lehet mindkét csapat számára.

Törökszentmiklósi KSE - Ceglédi KE II. 73-68 (19:9, 24:17, 17:18, 13:24)

2019.03.01. Törökszentmiklós, 11 néző, Vezette: Zahorán Kitti, Szőcs Béla

Szénási János: „Végig vezetve sikerült nyernünk, bár a végét kissé izgalmassá tettük, de a csapat jól kompenzálta az edzői hibákat.”

Kalmár Bálint: „Majdnem sikerült! A mérkőzés egésze alapján megérdemelten nyert a szimpatikus hazai csapat, bár ha még két percig tart a meccs, akkor reális esélyünk lehetett volna a győzelemre! Bizakodásra adhat okot, hogy 22 pontos hátrányból sikerült felállnunk és a végén háromszor támadhattunk az egyenlítésért, sajnos elrontottuk a lehetőségeket. Megyünk tovább, rengeteg új játékosunk van, időbe telik, mire mindenkinek megtaláljuk a helyét. Még egyszer gratulálunk a hazai csapatnak, nagyon szépen építik fel és erősítik keretüket!”

TÁRSASÁGI ADÓKEDVEZMÉNY

Oldaltérkép

MKOSZ
MKOSZ iroda
Bankszámlaszámok
Megyei szervezeti egységek
Elnökség
Tiszteletbeli elnökség
Bizottságok
Határozatok
Játékvezetu0151k
MKOSZ története
Kosárlabda története
Hírek
MKOSZ
Interjúk
Egyetemi
Szabályzatok
MKOSZ Szabályzatok
Versenykiírások
Baleset biztosítás
Életút program
Archívum
Szakma
Coaching oldal
Játékvezetu0151k
Szakmai anyagok
Edzu0151továbbképzés
Edzu0151k 2014/15
Videók
Exkluzív videók
TAO
Elektronikus kérelmi rendszer 2014
Sporttámogatás 2014
Sporttámogatás 2013
Hatósági nyílvántartás 2014/15
Hatósági nyílvántartás 2013/14
Hatósági nyílvántartás 2012/13
Hatósági nyílvántartás 2011/12
Jegyzék 2014/15
Jegyzék 2013/14
Jegyzék 2012/13
Jegyzék 2011/12
Bajnokságok - Felnu0151tt
Férfi NB I. A
Nu0151i NB I. A
Férfi NB I. B K.
Férfi NB I. B Ny.
Amatu0151r Nu0151i NB I. K
Amatu0151r Nu0151i NB I. Ny
Férfi NB II. K
Férfi NB II. Ny
Férfi NB II. Kö A
Férfi NB II. Kö B
Magyar Kupa, férfi
Magyar Kupa, nu0151i
Hepp-kupa, férfi
Hepp-kupa, nu0151i
BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS
Fiú U21 NB I. A
Fiú U21 NB I. B K
Fiú U21 NB I. B Ny
Fiú egyetemi, Kelet
Fiú egyetemi, Nyugat
Leány U21 NB I. A
Leány egyetemi, Kelet
Leány egyetemi, Nyugat
Fiú junior
Fiú kadett
Fiú serdülu0151
Leány junior
Leány kadett
Leány serdülu0151
Leány tini
Gyermek Kupa
Kenguru Kupa
Válogatott
Nu0151i válogatott
Férfi válogatott
U16 Leány válogatott
U17 Leány válogatott
U18 Leány válogatott
U20 Leány válogatott
U16 Fiú válogatott
U18 Fiú válogatott
U20 Fiú válogatott
Mu0171sor
Mu0171sor
Csapatok
Csapatok
Játékosok
Játékosok
kosarsport.hu
Impresszum
Médiaajánlat
Szerzu0151i jogok
Adatvédelem
© 2015 kosarsport.hu