/web/webpont.com/kcs/html/_Main_/index.html
Megosztás
Értékelés

MEGYEI FELNŐTT FÉRFI: KÉT NEGYEDNYI ALVÁS MOST BELEFÉRT

értékelés
Értékeljen
Soha nem látott létszámmal, egy kezdő focicsapatnyi játékossal jelentek meg a hazaiak erre a mérkőzésre

Soha nem látott létszámmal, egy kezdő focicsapatnyi játékossal jelentek meg a hazaiak erre a mérkőzésre, a vendégek pedig mindössze öt fővel utaztak el Törökszentmiklósra. Ettől függetlenül ez a szokatlan kezdési időpont inkább a miklósiakat zavarta meg jobban, nem nagyon találták a ritmust az első tíz percben. A kécskeiek türelmesen járatták a labdát támadásban és ekkor még pontosan is céloztak. Három perc elteltével egy váratlan sérülés is történt, egy ártalmatlannak tűnő helyzetben Kruzslicz bokasérülést szenvedett, ölben vitték le a pályáról. Ő már nem is tért vissza a pályára, ezúton kívánunk neki mielőbbi gyors felépülést!
Ez a sérülés megzavarhatta Habókékat, nem ment még nekik a játék, három ponttal vezettek a vendégek az első etap végén. A második felvonásban már éledeztek a miklósiak, Terék Zoltán nagyon élt a festékben és a hazai kapitány is elkapta a fonalat. A Tiszakécske továbbra is jól tartotta magát, szívósan küzdöttek öt fővel is a látogatók. Soraikból elsősorban Csontos és Bartos jeleskedett a pontszerzésben. Mindösszesen egy duplányi volt a különbség két negyed elteltével. A szünet után felébredt a Szénási-legénység csipkerózsika álmából, sorra jöttek a pontok hazai részről. Nagyot húzott Szénási edző azzal, hogy a Terék fivéreket egyszerre játszatta, megoldhatatlan volt a semlegesítésük a sárga-kékek számára. Juhász Dezső is csatlakozott a testvérpároshoz, kintről és középtávolról egyaránt betalált. Döntőnek bizonyult ez a felvonás, a vendégek már nem pörögtek annyira. 15 pont lett a differencia három negyedet követően. A záró negyedben aztán kicsúcsosodott a miklósiak létszámbeli és magassági fölénye, nyolc percnek kellett eltelnie, hogy Telekék kosarat szerezzenek. Ez idő alatt 23 ponttal terhelték meg a kosarukat a vendéglátók. A végén már mindenki lehetőséghez jutott a hazaiaknál, a kécskeiek teljesen elkészültek az erejükkel. Nem mehetünk el szó nélkül azonban a Tiszakécske 9-es számú játékosa, Csontos Gyula teljesítménye mellett! Korát meghazudtolóan, elveszett labdát nem ismerve kosárlabdázik hetek óta! Ezen a mérkőzésen is 15 pontot tett a közösbe, emellett a lepattanószerzésben is jeleskedett. Le a kalappal a teljesítménye előtt! Rendkívül jó hangulatú, sportszerű mérkőzésen, közel két negyednyi szunyókálást követően a miklósiak "észhez tértek" és magabiztos győzelmet arattak.

Törökszentmiklósi KSE - Tiszakécskei VSE 81-46 (16-19, 19-14, 23-8, 23-5)
2018.03.25., Törökszentmiklós, 9 néző, Vezette: Fodor Attila, Gyenge Gábor

Szénási János: „Ma annyian voltunk, mint máskor két mérkőzésen. Tizenegy TKSE játékost egyszerre ebben az idényben még nem láttak a szurkolóink és ellenfeleink. Talán ennek tudható be, hogy a megbeszéltekkel ellentétben senki sem szakította meg magát az első félidőben. Majd fusson a másik, lehetett a háttérben, de az is lehet, hogy a Szolnok TV stábja zavarta össze a srácokat, mert a második félidőben, mikor a stáb elment, már futottunk és a megbeszéltek szerint igyekeztünk játszani. Ami öröm a győzelem mellett az, hogy Kardos Joci visszatért, de sajnos ismét elveszítettünk egy játékost. Kruzslic Ferinek ezúton is mielőbbi felépülést kíván az egész csapat! Hajrá TKSE!

De Jonge Norbert: „Idegenbeli mérkőzésünkön a Törökszentmiklósi KSE otthonába látogattunk. A mérkőzés első felében kiegyenlítettebb volt a küzdelem, majd mindkét oldalon egyre több hiba és fault jelentkezett. A sajnálatos módon állandó létszámproblémával küzdő csapatunk a végére nem tudta tartani a lendületet, így emiatt fokozatosan háttérbe szorultunk. Mindkét csapat jelentős büntetőhöz jutott a mérkőzésen.”

TÁRSASÁGI ADÓKEDVEZMÉNY

Oldaltérkép

MKOSZ
MKOSZ iroda
Bankszámlaszámok
Megyei szervezeti egységek
Elnökség
Tiszteletbeli elnökség
Bizottságok
Határozatok
Játékvezetu0151k
MKOSZ története
Kosárlabda története
Hírek
MKOSZ
Interjúk
Egyetemi
Szabályzatok
MKOSZ Szabályzatok
Versenykiírások
Baleset biztosítás
Életút program
Archívum
Szakma
Coaching oldal
Játékvezetu0151k
Szakmai anyagok
Edzu0151továbbképzés
Edzu0151k 2014/15
Videók
Exkluzív videók
TAO
Elektronikus kérelmi rendszer 2014
Sporttámogatás 2014
Sporttámogatás 2013
Hatósági nyílvántartás 2014/15
Hatósági nyílvántartás 2013/14
Hatósági nyílvántartás 2012/13
Hatósági nyílvántartás 2011/12
Jegyzék 2014/15
Jegyzék 2013/14
Jegyzék 2012/13
Jegyzék 2011/12
Bajnokságok - Felnu0151tt
Férfi NB I. A
Nu0151i NB I. A
Férfi NB I. B K.
Férfi NB I. B Ny.
Amatu0151r Nu0151i NB I. K
Amatu0151r Nu0151i NB I. Ny
Férfi NB II. K
Férfi NB II. Ny
Férfi NB II. Kö A
Férfi NB II. Kö B
Magyar Kupa, férfi
Magyar Kupa, nu0151i
Hepp-kupa, férfi
Hepp-kupa, nu0151i
BAJNOKSÁGOK - UTÁNPÓTLÁS
Fiú U21 NB I. A
Fiú U21 NB I. B K
Fiú U21 NB I. B Ny
Fiú egyetemi, Kelet
Fiú egyetemi, Nyugat
Leány U21 NB I. A
Leány egyetemi, Kelet
Leány egyetemi, Nyugat
Fiú junior
Fiú kadett
Fiú serdülu0151
Leány junior
Leány kadett
Leány serdülu0151
Leány tini
Gyermek Kupa
Kenguru Kupa
Válogatott
Nu0151i válogatott
Férfi válogatott
U16 Leány válogatott
U17 Leány válogatott
U18 Leány válogatott
U20 Leány válogatott
U16 Fiú válogatott
U18 Fiú válogatott
U20 Fiú válogatott
Mu0171sor
Mu0171sor
Csapatok
Csapatok
Játékosok
Játékosok
kosarsport.hu
Impresszum
Médiaajánlat
Szerzu0151i jogok
Adatvédelem
© 2015 kosarsport.hu